Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ονειρεψου..κανει καλο!!!


Ε ναι λοιπόν .. μπορούμε να κάνουμε όνειρα!! Παλιότερα με το μικρό ακόμα και άπειρο μυαλό μου πίστευα πως η ζωή μου χρωστάει και όχι εγώ σε αυτήν.. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα πόσο λάθος είχα.. Η ζωή δεν χρωστάει σε κανέναν.. ποτέ της δεν είπε πως δεν είναι άδικη ή πως δεν κάνει διακρίσεις.. ούτε και πως δεν θα σου την φέρει ύπουλα με την πρώτη ευκαιρία.. αν είσαι δύσπιστος , ματαιόδοξος και προκατειλημμένος απλά της το κάνεις ποιο εύκολο να σε πατήσει κάτω.. ενώ αν ονειρεύεσαι.. αν ονειρεύεσαι την ξαφνιάζεις.. και που ξέρεις μπορεί να την πετύχεις στα καλά της και να σου δώσει ένα από τα όνειρα σου.. εξάλλου είναι τόσο εύκολο για αυτήν απλά να σου δώσει κάτι που ήδη έχεις σκεφτεί.. το δύσκολο είναι να μπει στην διαδικασία να δει τι είναι αυτό που εσύ λαχταράς και να στο δώσει.. κάτι που δεν πρόκειται να κάνει ποτέ!!! Γιαυτό σου λέω.. ονειρέψου.. οι πιθανότητες να την πετύχεις στα καλά της δεν είναι καθόλου λίγες.. στο λέω εκ πείρας.. Ένα ευχαριστώ στην ζωή.. μπορεί να μην είσαι τέλεια αλλά τουλάχιστον μου δίνεις την ελπίδα πως τα όνειρα μου μπορεί να γίνουν πραγματικότητα κάποια στιγμή.. και αν δεν γίνουν όλα, δεν πειράζει.. η σκέψη και μόνο πως θα μπορούσαν μου δίνει σχεδόν την ίδια ικανοποίηση..

4 σχόλια:

  1. OFEILOYME NA EIMASTE ONEIROPOLOI!
    AKOMA KI OTAN KAPOIOI MAS KRINOYN ARNHTIKA!
    AYTOI KSEXNOYN OTI EMEIS..........EIMASTE OI
    POLOI TWN ONEIRWN!!!!!
    KALO KSHMERWMA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όντως όταν ονειρεύεσαι πολλά από τα όνειρα σου πραγματοποιούνται.
    αν σταματήσεις να ονειρεύεσαι σταματάς και να ζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρόλο που είναι ονειροκτόνα η εποχη μας ταυτοχρονα ειναι και η μοναδικη διέξοδος να νιώσεις και να εμπνευστεις καλύτερα.

    Μερικές φορες εχω νιώσει πιο γέματος στην εικόνα ενός ονείρου παρά σε αυτό που ζούσα εκινή τη στιγμή..
    Ειναι πολυ ωραιο να το ζεις το ονειρο,και ακομα πιο ωραιο να δυναμωνεις και να πεισμωνεις ακομα πιο πολυ οταν βλέπεις πως δεν ερχεται..να επιμένεις..
    και αν δεν γινει?
    δεν υπάρχει προβλημα..πλεον ξερεις το τροπο να κατακτησεις κάτι..
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sas euxaristw polu.. xairomai na moirazomai ta oneira mou mazi sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή