Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Με βλέπεις ..?



Άμα με θες είμαι εδώ. Πρόθυμη να σου δείξω όλες τις καταστροφικές μου πλευρές. Όχι να αλλάξω, να δείξω μόνο
Προχωράς  και κάτι περιμένεις κάτι να συμβεί. Κινείσαι και θεωρείς πως όλα κινούνται μαζί σου, με το δικό σου ρυθμό.. δεν κάνεις καν τον κόπο να κοιτάξεις πίσω σου να δεις, να συνειδητοποιήσεις πως δεν κινείται καθόλου κάνεις , κάνεις μαζί σου
Τι να σου κάνει ο χορός όταν δεν ξέρεις να χορεύεις..ή η αλήθεια όταν δεν θες να την ακούς..ή η αγάπη όταν δεν ξέρεις να αγαπάς ?
Ο τοίχος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία μερικές φορές δεν είναι τόσο μεγάλος και ψηλός….

2 σχόλια:

  1. τι να τον κάνεις το χορό όταν δε ξέρεις να χορεύεις ? μα γι αυτό υπάρχουν οι καβαλιέροι για να βοηθάνε και να σου χαρίζουν το πιο όμορφο χορό σε μια ντάμα.!!!
    Η αλήθεια μπορεί μερικές φορές να είναι καταστροφική, νομίζεις ότι δεν ακούγεται? μπα ακούγεται αλλά ίσως προσπαθείς να σώσεις κάτι όταν ξέρεις να αγαπάς αληθινά και κάπου εκεί ψάξε να δεις τι είναι όνειρο και τη πραγματικότητα... κι αν πονέσεις δεν είναι ότι γίνεσαι ή είσαι καταστροφική αλλά είσαι άνθρωπος με συναισθήματα που μάλλον τα κλείδωσες πολύ μέσα σου για να σε προστατεύσεις αλλά από τι? τι φοβάσαι αλήθεια? είσαι εδώ πάντα διαθέσιμη και σε βλέπει αλλά κάνε κάτι κι εσύ αν υπάρχει αγάπη και θα δεις ότι βλέπεται μαζί τον ίδιο ουρανό ...
    Την καλησπέρα μου και καλή χρονιά να έχεις με υγεία και χαμόγελα πολλά ... για να δεις το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα να ανατέλει μέσα από την αγκαλιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα εύκολα στα λόγια τα κάνω μονο.. Σευχαριστω πραγματικα πολυ, κουραγιο ευχομαι σε σενα και σε μενα και σε ολους .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή